16.7 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCinci oameni au murit pe loc într-un accident pe DN 1

Cinci oameni au murit pe loc într-un accident pe DN 1

Cinci oameni şi-au pierdut viaţa într-un grav accident rutier care a avut loc, marţi dimineaţă, pe DN 1, la Nistoreşti, a anunţat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Prahova, citat de Agerpres.

Conform sursei citate, în eveniment au fost implicate două autoturisme, în care se aflau şapte persoane.

În urma impactului, cinci bărbaţi aflaţi în una dintre maşini au murit pe loc, iar două persoane aflate în cea de-a doua maşină au fost rănite uşor.

La faţa locului au fost mobilizate mai multe ambulanţe şi echipaje de descarcerare, fiind solicitat şi elicopterul SMURD.

„Pe DN 1, km 103+900 Nistoreşti, pe sensul de mers Braşov către Ploieşti, s-a produs un accident rutier în care au fost implicaţi un conducător auto în vârstă de 21 de ani şi un conducător auto în vârstă de 34 de ani. În urma accidentului a rezultat decesul conducătorului auto în vârstă de 21 de ani şi al celor patru pasageri din maşina acestuia. (…) Totodată, a fost acroşat un alt autoturism care circula regulamentar, fără a fi înregistrate victime. Conducătorul auto în vârstă de 34 de ani a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ”, informează sursa citată.

Poliţiştii efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.

Traficul rutier, care a fost temporar blocat pe DN 1 şi deviat prin Breaza, a fost parţial reluat pe DN 1. Este în continuare restricţionată pe sensul Braşov către Ploieşti al DN 1, poliţiştii rutieri acţionând pentru dirijare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS