10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentOlt: Bărbat bănuit că a agresat sexual trei minore, reținut de polițiști

Olt: Bărbat bănuit că a agresat sexual trei minore, reținut de polițiști

Un bărbat bănuit că a agresat sexual trei minore a fost reținut de polițiștii din Slatina.

Potrivit unui comunicat al IPJ Olt, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina au identificat un bărbat bănuit de agresiune sexuală, care a fost reţinut.

„La data de 29 aprilie 2021, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 39 ani, bănuit de comiterea infracţiunii de agresiune sexuală şi tentativă la infracţiunea de agresiune sexuală, asupra a trei minore, din municipiul Slatina.

În urma audierilor şi administrării probatoriului în cauză, poliţiştii au reţinut bărbatul pentru 24 de ore, fiind introdus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina cu propuneri legale. Poliţiştii continuă cercetările sub coordonarea procurorului de caz“, a anunțat IPJ Olt.

Facem precizarea că, în cazul prezentat, efectuarea urmăririi penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, a mai anunțat Inspectoratul de Poliție al Județului Olt.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS