8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDolj(VIDEO): Amenințați cu pistolul în trafic

(VIDEO): Amenințați cu pistolul în trafic

-

Un cuplu din București a reclamat la poliție că pe DJ 522, în Bucovăț au fost amenințați cu un pistol de către un tânăr. Polițiștii doljeni au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de amenințare și nerespectarea regimului armelor și al munițiilor.

Polițiști din cadrul Secției 3 Rurală Bucovăț au fost sesizați, pe 19 februarie, de o femeie, de 33 de ani, din Bucuresti, că în cursul aceleiasi zile în timp ce se deplasa pe DJ 552 cu un autoturism condus de un bărbat, din aceeași localitate, au fost blocați în trafic de un autoturism condus de un tânăr fiind, totodată, amenințați cu un pistol.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii care au depistat în trafic autoturismul în cauză, stabilind că la volanul acestuia se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Sălcuța.

Polițiștii au efectuat controlul corporal al tânărului în cauză precum și controlul autoturismului, nefiind găsit pistolul la care persoana vătămată face referire.

De asemenea, tânărul a fost condus la sediul secției pentru audieri.

Polițiștii continuă cercetările pentru probarea întregii activități infracționale, urmând ca după administrarea probatoriului fie dispuse măsurile legale care se impun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS