11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentPercheziții într-un dosar de trafic de droguri

Percheziții într-un dosar de trafic de droguri

-

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Galați au efectuat trei percheziţii domiciliare la locuințele unor persoane bănuite de introducere în ţară, fără drept, de droguri de risc și mare risc, precum și trafic de droguri de risc și mare risc. Trei tineri au fost reținuți pentru 24 de ore.

Perchezițiile au fost efectuate ieri, în municipiul Galați, după ce, în aceeași zi, în cadrul unei acțiuni organizate pentru combaterea traficului de droguri de risc și mare risc, cinci tineri au fost surprinși în flagrant delict, în timp ce ar fi ridicat un colet expediat din Marea Britanie, ce conținea 6,5 kg de cannabis.

În urma activităților desfășurate, au fost descoperite și ridicate 180 de grame de cocaină, precum și 800 de lire sterline.

Polițiștii au pus în executare 10 mandate de aducere și, după audierea persoanelor, la sediul D.I.I.C.O.T. Galați, trei tineri, cu vârste cuprinse între 19 și 26 de ani, au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Încep lucrările la Spitalul Regional Craiova! Ce firmă a...

Agenţia Naţională pentru Dezvoltarea Infrastructurii în Sănătate (ANDIS) a...

ȘTIRI GdS