-6.9 C
Craiova
duminică, 17 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Local Dolj Dolj: Trei tineri au fost reținuți pentru furt

Dolj: Trei tineri au fost reținuți pentru furt

Poliţişti din cadrul Secției 1 Rurală Melinești au identificat şi reţinut doi tineri de 17 şi 18 ani, din comuna Malu Mare şi unul de 22 de ani, din Drăgăşani, toţi trei bănuiţi de comiterea înfracţiunii de furt calificat şi conducere fără permis, în cazul tânărului de 17 ani.

Din cercetările efectuate de poliţiştii cu sprijinul lucrătorilor din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coșoveni și Secţiei 5 Poliţie Rurală Pielești s-a stabilit că, cei trei tineri în noaptea de 21/22 noiembrie 2020, ar fi escaladat gardul împrejmuitor al unei societăţi comerciale cu punct de lucru în localitatea Almăj și prin forțarea mai multor yale și a dispozitivelor de protecție a acumulatorilor de la diverse utilaje de construcții, ar fi   sustras mai mulţi acumulatori, 2 cabluri de alimentare şi un generator electric, cauzând un prejudiciu de aproximativ 14.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii au stabilit faptul că tânărul de 17 ani, la săvârșirea faptei ar fi  folosit un autoturism pe care l-ar fi condus pe raza comunei Almăj, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Prejudiciul a fost recuperat de poliţişti în proporție de 90% și restituit persoanelor vătămate, cercetările fiind continuate în vederea recuperării întregului prejudiciu cauzat.

În urma probatoriului administrat de poliţişti, cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentaţi instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS

Un ofițer de poliție își amenința subalternii: ”Te bat...

Un ofițer de poliție își amenința subalternii

Gorj: Mașină avariată în trafic de un copac...

Mașină avariată în trafic de un copac doborât de vânt

Amenzi de 4.000 de euro pentru o petrecere în...

Amenzi de 4.000 de euro pentru o petrecere în apartament
00:00:29

Mehedinți: Un șofer a căzut cu mașina într-o râpă...

Mehedinți: A căzut cu mașina într-o râpă adâncă de 40 de metri

România: Peste 3.200 de noi cazuri de COVID-19. În...

Până astăzi, 16 ianuarie, pe teritoriul României, au fost confirmate 691.488 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 620.058 de pacienți...