7.8 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO: Tânără, recuperată de polițiști după ce a fost urcată cu forța într-un autoturism

VIDEO: Tânără, recuperată de polițiști după ce a fost urcată cu forța într-un autoturism

-

Poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast au fost sesizaţi ieri cu privire la faptul o tânără de 18 ani, din comuna Catane, a fost urcată cu forţa într-un autoturism care, ulterior, s-a pus în mișcare în direcţia comunei Bistreț.

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie și jandarmi și totodată s-a constituit un colectiv de lucru format polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Băileşti, Secţiei 8 Poliţie Rurală Rast şi Serviciului Investigații Criminale, în cauză fiind întocmit un dosar penal în care cercetările sunt desfășurate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Băileşti, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertare în mod ilegal.

De asemenea, poliţiştii au desfăşurat activităţi specifice de căutare a tinerei, fiind vizionate imaginile surprinse pe camerele de supraveghere montate pe raza localității Catane, fiind astfel identificat numărul de înmatriculare al autovehiculului folosit la săvârșirea faptei.

Totodată, au fost instituite filtre rutiere pe raza întregului judeţ, pentru depistarea în trafic a autoturismului.

Fata, descoperită în Slatina

În urma verificărilor efectuate de polițiștii doljeni în colaborare cu polițisti din cadrul IPJ Argeș au fost identificati doi tineri, de 21 și 29 de ani, din comuna Merişani, sat Vărzaru, jud. Argeş, bănuiți că s-ar fi deplasat pe raza comunei Catane, la domiciliul tinerei pe care ar fi urcat-o cu forța într-un autovehicul, în care se mai aflau alţi 3 bărbaţi.

În continuare, în cursul zilei de azi, au fost desfăşurate activități specifice fiind depistat în trafic de către polițiști din cadrul IPJ Olt, pe raza Municipiului Slatina, un autoturism în care se afla tânăra, care a fost preluată de polițiștii doljeni și condusă la sediul poliției pentru audieri.

Cu sprijinul poliţiştilor argeşeni au fost depistaţi cei doi bărbaţi pe raza comunei Merișani, sat Vărzaru, fiind preluați ulterior de polițiștii doljeni și conduși la sediul Poliției Municipiului Băilești, pentru cercetări.
Cercetările în această cauză sunt continuate de polițiști, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lipsire de libertare în mod ilegal, urmând ca după administrarea probatoriului să fie luate măsurile legale care se impun.

Activitatea s-a desfăşurat cu sprijinul polițistilor din cadrul IPJ Argeș, IPJ Olt și a jandarmilor din cadrul IJJ Dolj. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Accident cu trei victime în centrul municipiului Târgu Jiu

Trei persoane au fost rănite joi noapte în urma...

ȘTIRI GdS