24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn polițist din Giurgiu a fost găsit împușcat în cap

Un polițist din Giurgiu a fost găsit împușcat în cap

Ajutorul şefului Postului de Poliţie din comuna Găiseni a fost găsit astăzi împuşcat în cap, în maşina personală, pe drumul comunal 187, anunță agerpres, citând IPJ Giurgiu.

„Astăzi, 26 noiembrie 2020, ora 13,10, ofiţerul de serviciu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Giurgiu a fost sesizat prin 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că la ieşirea din satul Căscioarele, comuna Găiseni, într-o maşină, se află o persoană plină de sânge. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bolintin care au constatat că pe drumul comunal 187, la ieşirea din localitatea Găiseni către Căscioarele, a fost identificat un autoturism în interiorul căruia se afla un bărbat care prezenta o plagă prin împuşcare la nivelul capului. În urma verificărilor, a fost identificată persoana în cauză ca fiind un tânăr de 29 de ani, având funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu, acesta aflându-se în afara serviciului”, a declarat presei purtătoarea de cuvânt a IPJ Giurgiu, Emanuela Sârbu.

Poliţistul a fost încadrat din sursă externă în luna ianuarie a anului 2017, în funcţia de ajutor şef post, la Postul de Poliţie Găiseni, judeţul Giurgiu.

Potrivit IPJ Giurgiu, din punct de vedere psihologic, poliţistul a fost evaluat pe 26 iulie 2017.

La faţa locului s-a deplasat o echipă operativă complexă condusă de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu, pentru a efectua cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs fapta. 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS