0.5 C
Craiova
miercuri, 27 ianuarie, 2021
Știri de ultima oră Eveniment Ludovic Orban, despre ATI Neamț: Avem informații că s-au efectuat lucrări de construcție fără aviz

Ludovic Orban, despre ATI Neamț: Avem informații că s-au efectuat lucrări de construcție fără aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat că există informații conform cărora în interiorul secției ATI a Spitalului Județean Neamț s-au efectuat lucrări de construcție, scrie Mediafax. Orban a mai spus că managerii spitalului nu aveau cum să nu știe despre aceste lucrări și că operațiunile nu erau avizate de DSP.

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la finalul şedinţei organizate la Centrul Naţional de Coordonare şi Conducere a Intervenţiei de la Ciolpani, că are informații conform cărora în interiorul Spitalului Județean de Urgență din Piatra Neamț au fost făcute lucrări de construcție. El a precizat că nu există nicio solicitare pentru executarea unor lucrări.

Orban: Nu au avut nici un fel de aviz

„Au fost lucrări de construcție, acolo au fost mutați pacienții de la Secția ATI de la etajul trei la etajul doi. Este clar că nu au avut niciun fel de aviz din partea DSP. Dar, repet, este o anchetă în curs, care este preluată de Parchetul General”, a declarat Orban.

Premierul a mai spus că ancheta va stabili cine este vinovat pentru producerea tragediei de la spitalul din Piatra Neamț.

„Ancheta va stabili cine este vinovat. Ancheta va stabili dacă este responsabil (directorul, n.r.). În cazul în care se va dovedi că este responsabil să răspundă fie cu funcția, fie penal”, a precizat Ludovic Orban.

10 oameni au murit în urma incendiului produs sâmbătă la secția ATI a Spitalului Județean din Piatra Neamț.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

S-a scumpit modernizarea străzii Teilor

Strada Teilor din Craiova va fi modernizată cu 6,2 milioane de lei. Ea reprezintă, practic, continuarea urbană a Drumului Expres Craiova – Piteşti și face legătura cu strada Carpenului și bulevardul Decebal, via Pasajul Gârlești.

ȘTIRI GdS

S-a scumpit modernizarea străzii Teilor

Strada Teilor din Craiova va fi modernizată cu 6,2 milioane de lei. Ea reprezintă, practic, continuarea urbană a Drumului Expres Craiova – Piteşti și face legătura cu strada Carpenului și bulevardul Decebal, via Pasajul Gârlești.

O parte dintre elevi renunță la liceu

Elevii care încep liceul cu clasa a XI-a, semestrul II. O parte dintre ei renunță

Elevii din Craiova nu vor primi bursele pentru perioada...

Elevii din Craiova nu vor primi bursele pentru perioada septembrie-decembrie

Arestaţi la domiciliu pentru tâlhărie calificată

Judecătorii din Segarcea au dispus, ieri, arestarea la domiciliu a două persoane acuzate că au tâlhătit o femeie de 74 de ani, din comuna Gângiova. Este vorba de o tânără de 26 de ani, cetăţean spaniol, şi de un minor de 16 ani, din Galicea Mare.

Spitalele și școlile din Craiova, excedent de 13,7 milioane...

Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș“ din Craiova a avut un excedent de 7,4 milioane de lei la finalul anului 2020.

FC Voluntari – „U“ Craiova 1-1 | Dan Nistor:...

Dan Nistor se află la cel de-al treilea assist în 2021, dar, din păcate, Universitatea Craiova a marcat tot de atâtea ori, mult prea...