16.4 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentGorj: Reținut pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat o persoană în piept

Gorj: Reținut pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat o persoană în piept

Un bărbat din Târgu Jiu a fost reținut miercuri sub acuzația de tentativă de omor. Suspectul este acuzat că, pe fondul geloziei, a înjunghiat un alt bărbat în zona pieptului.

Victima a suferit răni și în zona feței și a mâinilor. Rănitul a ajuns la spital. Potrivit procuroriloră, în dimineaţa zilei de 28 octombrie, în jurul orelor 5,10, la intersecţia străzilor 16 februarie cu Dobrogreanu Gherea din Târgu Jiu, consumului de alcool, inculpatul C.C., folosindu-se de un cuţit tip briceag cu lama de 8,5 cm, a lovit puternic şi înjunghiat în zona pieptului, a feţei şi a membrelor superioare pe persoana vătămată C.G. , după care a părăsit în fugă locul faptei. Se pare că acest conflict a fost și pe fondul geloziei.

”Persoana vătămată a suferit leziuni grave, care i-au pus în pericol viaţa, conform constatărilor preliminare ale Serviciului de Medicină Legală Gorj, fiind internată în spital. Inculpatul C.C. a fost reţinut preventiv în cauză, de către procuror, pe o perioadă de 24 de ore, începând cu data de 28.10.2020, ora 18.”, conform Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS