10 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident violent în Melineşti. Două persoane au murit pe loc

Accident violent în Melineşti. Două persoane au murit pe loc

Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma unui accident violent, produs noaptea trecută, în comuna doljeană Melineşti. Potrivit oamenilor legii, un şofer de 50 de ani a pierdut controlul direcţiei şi a lovit un cap de pod. În urma accidentului a fost rănit şi un bărbat de 38 de ani, pasager pe bancheta din spate a maşinii.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, accidentul a avut loc pe DN 6B, în comuna Melineşti.

„Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Dolj au fost sesizați cu privire la faptul că pe DN 6B, din direcția Melinești către Craiova, s-a produs un accident rutier. La fața locului s-au deplasat polițiștii care au stabilit faptul că un bărbat de 50 de ani, din Melinești, care conducea un autoturism pe DN 6B, din direcția Melinești către Craiova, a lovit un cap de pod aflat în afara părții carosabile.
În urma evenimentului rutier, conducătorul auto și o femeie de 51 de ani, din Mârșani, pasager dreapta-față, au decedat. Un bărbat de 38 de ani, pasager pe bancheta din spate, din Craiova, a fost rănit. A fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au explicat oamenii legii.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. „Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a înprejurărilor în care s-a produs accidentul”, au mai transmis poliţiştii doljeni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS