7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentCristi Vasc, fost jucător la Universitatea Craiova, acuzat că a hărțuit sexual o minoră de 13 ani

Cristi Vasc, fost jucător la Universitatea Craiova, acuzat că a hărțuit sexual o minoră de 13 ani

Cristi Vasc, fost jucător la Universitatea Craiova sau FC Brașov, i-ar fi trimis unei minore de 13 ani poze indecente cu organele sale genitale. Autoritățile au aflat abia după ce reporterii monitorulcj.ro au început să pună întrebări incomode.

În primele zile ale lunii octombrie, reporterii de la publicația clujeană au descoperit că o elevă de clasa a șaptea ar fi fost abuzată în acest mod de Vasc.

„Minora învață la o școală din județul Maramureș, acolo unde fostul fotbalist Cristian Vasc este profesor de sport. Fata ar fi primit din partea dascălului mai multe mesaje indecente, filme și fotografii în care acesta își expunea organele genitale”, scriu cei de la publicaţia ardeleană, care scriu de posibilitatea încercării de muşamalizare a cazului.

Vasc este profesor suplinitor la școala din Coroieni, județul Maramureș, iar incidentul s-ar fi petrecut la finalul lunii septembrie.

În 2016, Vasc şi-a deschis un club de fotbal în localitatea Târgu Lăpuș și este profesor de educație fizică și sport.

Potrivit Inspectoratului Școlar Maramureș, Vasc era suplinitor la Școala Gimnazială „Nicolae Steinhardt” din Rohia (județul Maramureș) și a cerut completare de normă la școala din Coroieni.

În timp ce aștepta aprobarea pentru angajare, conducerea școlii din Coroieni a aflat că fostul fotbalist devenit profesor i-ar fi „trimis unei fete din clasa a șaptea de la aceeași școală mesaje, poze explicite și indecente cu părțile lui intime”.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS