12 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un camion

Un tânăr a murit după ce a intrat cu maşina într-un camion

Un tânăr a murit azi-noapte după ce, din cauza vitezei excesive, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu maşina într-un autovehicul de mare tonaj, scrie agerpres.

Accidentul s-a produs pe DN 24A Vaslui – Iaşi, pe raza comunei Văleni.

„În această noapte (marţi spre miercuri – n.r.), Detaşamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale echipate cu module pentru descarcerare, o ambulanţă SMURD tip C1 de Terapie Intensivă Mobilă şi echipaje specializate la un accident rutier produs pe DN24, pe raza localităţii Văleni, comuna Văleni. În accident au fost implicate două autovehicule şi două persoane. Conducătorul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a izbit un autovehicul de mare tonaj, care venea din sens opus. La sosirea echipajelor de intervenţie, a fost găsită o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 22 de ani, încarcerată într-un autoturism. Medicul de pe ambulanţa TIM a stabilit că victima prezenta leziuni incompatibile cu viaţa. Operaţiunea de extragere a victimei dintre fiarele contorsionate ale autoturismului a durat aproximativ o oră“, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, Marius Stanciu.

Poliţiştii au deschis un dosar de cercetare penală pentru ucidere din culpă, urmând să stabilească în ce împrejurări s-a produs accidentul.

Din primele informaţii, tânărul conducea cu viteză excesivă, a pierdut controlul autoturismului şi a pătruns pe contrasens, izbind în plin camionul care circula din sens opus.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS