18.1 C
Craiova
miercuri, 8 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentReţinut pentru furtul unui Opel de pe Calea Bucureşti

Reţinut pentru furtul unui Opel de pe Calea Bucureşti

Poliţiştii doljeni au dispus, ieri, reţinerea unui bărbat de 33 de ani, suspectat că a furat un autoturism Opel dintr-o parcare de pe Calea Bucureşti din Craiova. Acesta a fost depistat în Craiova, ieri, în timp ce se plimba cu autoturismul furat. Şi asta deşi are permisul suspendat, spun oamenii legii.

Gazeta de Sud a scris despre acest furt în ediţia din data de 5 octombrie. În acea zi, un craiovean a anunţat dispariţia maşinii pe o pagină de Facebook.

„S-a furat DJ-37-ELN, Opel Astra G de culoare gri, de la Sucpi. Vă rog frumos, cine mă poate ajuta cu detalii”, se arată în mesajul postat pe grupul de Facebook.

Dosar penal pentru furt calificat

Poliţiştii doljeni au confirmat furtul autoturismului şi au precizat că maşina a fost lăsată neasigurată de proprietar.

„În seara zilei de ieri(duminică – n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova au fost sesizaţi de un bărbat de 31 de ani, din Craiova, cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras autoturismul care se afla parcat neasigurat şi cu cheile în interior, pe strada Calea Bucureşti din localitate.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat”, au precizat oamenii legii pentru GdS.

Reţinut pentru furtul unui Opel de pe Calea Bucureşti

Oamenii legii spun că, miercuri, autoturismul furat a fost observat în trafic. Era condus de un craiovean de 33 de ani, care are permisul suspendat.

„Polițiști din cadrul Secției 2 Poliție Craiova, aflandu-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Școlii din localitate, au oprit pentru control un bărbat de 33 de ani din Craiova. Acesta conducea un autoturism deși avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice suspendat.

Bărbatul a fost condus la sediul secției pentru audieri, stabilindu-se astfel că autoturismul condus de acesta a fost reclamat de către bărbat de 31 de ani, din Craiova, ca fiind sustras dintr-o parcare din localitate”, au explicat poliţiştii doljeni.

Bărbatul de 33 de ani a fost reţinut pentru furt în scop de folosinţă şi conducere fără permis. Bărbatul va fi dus la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS