18.3 C
Craiova
luni, 29 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident rutier cu opt răniţi, în Galaţi

Accident rutier cu opt răniţi, în Galaţi

Opt persoane au fost rănite în urma unui accident rutier petrecut, în această dimineaţă, pe DJ 251, între Matca şi Valea Mărului, informează Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, citat de agerpres.

Forţele Secţiei de Pompieri Tecuci şi ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Galaţi au intervenit pe DJ 251, între Matca şi Valea Mărului, pentru un accident rutier soldat cu opt victime.

Din primele informaţii, la ora 6.30, un autoturism în care se aflau cinci persoane circula regulamentar când a acroşat un tractor cu cisternă nesemnalizate, parcate pe marginea drumului.

După impactul cu cisterna, autoturismul a ricoşat pe contrasens şi a fost lovit în plin de o autoutilitară în care erau două persoane.

La eveniment s-au deplasat o autospecială de stingere şi o ambulanta SMURD de la Secţia de Pompieri Tecuci şi ambulanţe SAJ Galaţi, care au dus toate victimele, inclusiv şoferul tractorului, la Spitalul Municipal Tecuci.

Dintre cei trei bărbaţi şi cinci femei care au suferit contuzii toracice şi de membre inferioare, dar sunt stabili hemodinamic, şoferul autoturismului, în vârstă de 42 ani, este grav rănit, din cauza unei fracturi de bazin.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS