10.3 C
Craiova
sâmbătă, 11 mai, 2024
Știri de ultima orăEvenimentChina: 5.000 de animale, găsite moarte în cutii, într-un depozit

China: 5.000 de animale, găsite moarte în cutii, într-un depozit

Cel puțin 5.000 de animale au fost găsite moarte în cutii de carton săptămâna trecută, într-un depozit al unei companii de curierat din centrul Chinei.

Doar 200 de animale au putut fi salvate, iar autoritățile chineze au lansat o investigație în provincia Henan, conform CBS News.

„Întregul centru era plin de cutii de transport cu mii de animale care deja muriseră, iar întregul loc mirosea a cadavru”, a declarat sora Hua, fondatoarea grupului de salvare a animalelor Utopia. Femeia nu își folosește numele real, spunând că preferă să păstreze atenția asupra animalelor mai degrabă decât pe ea personal. „A fost ca un iad viu”, a declarat ea pentru CBS News într-un interviu telefonic, miercuri.

Printre animalele moarte se numără iepuri, purcușori de guineea, câini și pisici, toți ținuți în cuști de plastic sau metal împachetate în carton, cu puține găuri prin care să intre aerul.

Animalele au fost ținute în centrul companiei de transport Dongxing Logistics timp de aproape o săptămână, fără apă sau mâncare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS