17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO/Atacaţi cu săbii şi bâte, în propria curte

VIDEO/Atacaţi cu săbii şi bâte, în propria curte

-

Mai multe persoane au fost transportate la spital în urma unui scandal izbucnit aseară, în comuna doljeană Unirea. Oamenii legii spun că a fost vorba de un conflict între două familii din comună. Mai multe persoane au intrat într-o gospodărie şi au atacat o familie cu săbii şi bâte. În imaginile surprinse de o cameră video se observă cum proprietarul gospodăriei este bătut de trei bărbaţi îmarmaţi cu bâte şi săbii.

În imaginile suprinse de o cameră video se observa cum, initial, în gospodarie intră un bărbat care poarta un tricou albastru, înarmat cu o sabie. Începe o altercatie cu proprietarul, după care vine un alt bărbat, înarmat cu o bâtă. Acesta îi aplică proprietarului mai multe lovituri. Bărbatul cade la pământ, după care cei doi agresori se îndepărtează. După câteva secunde, bărbatul înarmat cu bâta se întoarce şi îi mai aplică victimei o lovitură. Iese din nou din cadru, după care se întoarce şi loveşte victima de mai multe ori cu bâta peste mâini. În imagini apare şi un al treilea bărbat, care vine şi îl loveşte pe proprietar cu o sabie.

Şase persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale

Poliţiştii doljeni spun că au intervenit cu mai multe echipaje.

„La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale. În urma evenimentului, mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale. O parte din acestea au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din primele cercetări, poliţistii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict între membrii a doua familii din localitate, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente şi tăietoare. O parte din persoanele implicate în altercaţie ar fi patruns fără drept în curtea locuinţei celeilalte familii”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Aceştia din urmă mai spun că a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Până la acestă oră nu au fost dispuse măsuri preventive. La spital au rămas internate două persoane care au fost rănite în urma scandalului.

Ucis în urma unui scandal cu bâte și topoare

Un bărbat de 57 de ani a fost ucis în urma unui scandal izbucnit pe 22 iunie, tot în comuna Unirea. În urma scandalului au fost rănite mai multe persoane, iar două mașini au fost avariate. Polițiștii spun că un tânăr tocmai ce depusese o plângere împotriva agresorilor pentru amenințare.

Potrivit oamenilor legii, în scandal au fost implicate opt persoane.

”Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi cu privire la o altercaţie care a avut loc pe o stradă din comuna Unirea. Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, din primele date stabilindu-se faptul că între două grupuri de câte 4 persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 57 de ani, toţi din Unirea, a izbucnit un conflict, în timpul căruia au fost folosite obiecte contondente. În urma altercaţiei, două autoturisme au fost avariate şi mai multe persoane au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Din păcate, în drum spre spital, un bărbat de 57 de ani, a decedat”, au precizat atunci reprezentanții IPJ Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

ȘTIRI GdS