6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCraioveni prinși furând biciclete și mașini

Craioveni prinși furând biciclete și mașini

Doi tineri de 18 ani din Craiova au fost reținuți 24 de ore de polițiști din Secției 4 Poliție Craiova pentru furt calificat și conducere fără permis. A ceștia au fost prinși în flagrant după ce au furat un autoturism din zona Gării Craiova și mai multe biciclete.

Potrivit primelor informații oferite de reprezentanții IPJ Dolj, din cercetările efectuate, polițiștii au stabilit că tinerii ar fi sustras două biciclete în data de 17 iulie, din uscătoria unui bloc de pe str. Lămâiței, din Craiova, iar în data de 2 august, prin forțarea ușii de acces, tot două biciclete din uscătoria unui bloc situat pe Bulevardul Dacia.

Tinerii, prinși în flagrant furând o mașină

De asemenea, cei în cauză, în ziua de 1 august, au fost prinși în flagrant de poliţiştii Secției 1 Poliție Rurală Melinești după ce ar fi sustras un autoturism din zona Gării Craiova, care aparține unei femei de 50 de ani, din localitate.

Totodată, polițiștii craioveni au stabilit că unul dintre tineri, cel care conducea autoturismul, nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, fiind astfel întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de conducere fără permis.

Cei doi continuă furturile

Tinerii ar mai fi sustras și în noaptea de 2 spre 3 august o autoutilitară care era parcată pe strada Popoveni, care ulterior a fost găsită abandonată, tot în Craiova.

Potrivit sursei citate, tinerii au fost reținuți pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat, furt în scop de folosință și conducere fără permis, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentați instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS