10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTrei persoane rănite într-un accident rutier petrecut în municipiul Zalău

Trei persoane rănite într-un accident rutier petrecut în municipiul Zalău

Trei persoane au fost rănite, luni, după ce două maşini s-au ciocnit pe o stradă din Zalău, una dintre ele ricoşând într-un chioşc alimentar, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit primelor informații oferite de purtătorul de cuvânt al IPJ Sălaj, Maria Cristea, din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului s-a stabilit că o femeie din Zalău, în timp ce conducea un autoturism pe strada 22 Decembrie 1989, din municipiu, într-o curbă la stânga nu a adaptat viteza de deplasare la condiţiile de drum, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, a intrat în curtea unei spălătorii, după care a intrat în coliziune cu un autoturism, acesta din urmă fiind proiectat într-un chioşc. În urma impactului a rezultat rănirea a trei persoane.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Sălaj, Lucian Jacodi, la eveniment a intervenit Detaşamentul de Pompieri Zalău, care a ajutat la descarcerarea uneia dintre persoanele rămase imobilizate într-unul dintre autoturisme, victima fiind preluată de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă.

Poliţiştii sunt încă prezenţi la faţa locului pentru a stabili cu exactitate toate împrejurările care au dus la producerea accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS