7.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentAccident pe Calea București. Patru mașini avariate

Accident pe Calea București. Patru mașini avariate

O șoferiță de 31 de ani a provocat un accident rutier în urma căruia patru mașini au fost avariate. Accidentul a avut loc în acestă dimineață, pe Calea București, la intersecția cu strada Frații Golești. Polițiștii spun că șoferița de 31 de ani a intrat în intersecție pe culoarea roșie a semaforului.

”O femeie de 31 de ani, din Pleniţa, care conducea un autoturism pe Calea Bucureşti, la intersecţia cu Fraţii Goleşti, nu ar fi respectat culoarea roşie a semaforului electric şi a lovit un alt autoturism care venea dinspre strada Fratii Goleşti. Acesta din urmă a fost proiectat într-un alt autoturism, care circula regulamentar. De asemenea, a fost lovită și o altă maşină, care era parcată în zona respectivă”, au precizat polițiștii doljeni.

Din fericire, nici o persoană nu a fost rănită în urma accidentului. Șoferii implicați în accident aveau asupra lor documentele prevăzute de ordonanțele militare.

Oamenii legii mai spun că șoferița a fost amendată cu 870 de lei. În plus, i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioadă de 60 de zile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS