Acasă Eveniment Un bărbat beat și-a rupt piciorul fugind din carantină

Un bărbat beat și-a rupt piciorul fugind din carantină

-

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Piatra Neamț, aflat într-un centru de carantină, și-a rupt piciorul după ce s-a aruncat pe geam, informează Ziar Piatra Neamț.

Piatra-Neamț: O persoană aflată într-un centru de carantină s-a aruncat pe geam

Piatra-Neamț: O persoană aflată într-un centru de carantină s-a aruncat pe geam – https://www.ziarpiatraneamt.ro/video-piatra-neamt-o-persoana-aflata-intr-un-centru-de-carantina-s-a-aruncat-pe-geam

Gepostet von Ziar Piatra Neamt am Dienstag, 24. März 2020

Potrivit autorităților, bărbatul se afla în autoizolare din data de 18 martie, dar a ieșit ieri și a consumat alcool, apoi a mers la soacra sa acasă pentru a face scandal. Femeia a sesizat poliția, iar bărbatul a fost ridicat și dus într-un centru de carantină. La scurt timp, acesta a sărit pe geam.

„Bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, de etnie roma se afla în autoizolare din 18 martie. A ieșit astăzi, a consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasă pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat în mod direct autoritățile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină. În urmă cu puțin timp acesta s-a aruncat de la etajul 1 al centrului. Bărbatul are fractura deschisa la picior, și cu o stare generală bună.”, se arată într-o informare transmisă pe canalul de comunicare al Instituției Prefectului Neamț cu date de la IPJ Neamț, citată de presa locală.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec Capacitatea intelectuală este la cote maxime, poți avea idei ingenioase, care te ajută să rezolvi o problemă stresantă de la locul...