15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn bărbat beat și-a rupt piciorul fugind din carantină

Un bărbat beat și-a rupt piciorul fugind din carantină

Un bărbat în vârstă de 35 de ani din Piatra Neamț, aflat într-un centru de carantină, și-a rupt piciorul după ce s-a aruncat pe geam, informează Ziar Piatra Neamț.

Piatra-Neamț: O persoană aflată într-un centru de carantină s-a aruncat pe geam

Piatra-Neamț: O persoană aflată într-un centru de carantină s-a aruncat pe geam – https://www.ziarpiatraneamt.ro/video-piatra-neamt-o-persoana-aflata-intr-un-centru-de-carantina-s-a-aruncat-pe-geam

Gepostet von Ziar Piatra Neamt am Dienstag, 24. März 2020

Potrivit autorităților, bărbatul se afla în autoizolare din data de 18 martie, dar a ieșit ieri și a consumat alcool, apoi a mers la soacra sa acasă pentru a face scandal. Femeia a sesizat poliția, iar bărbatul a fost ridicat și dus într-un centru de carantină. La scurt timp, acesta a sărit pe geam.

„Bărbat de 35 de ani, din Piatra Neamț, de etnie roma se afla în autoizolare din 18 martie. A ieșit astăzi, a consumat alcool, pe fondul acestui consum s-a dus la soacra sa acasă pentru a genera scandal. Aceasta a sesizat în mod direct autoritățile, iar bărbatul a fost dus în centrul de carantină. În urmă cu puțin timp acesta s-a aruncat de la etajul 1 al centrului. Bărbatul are fractura deschisa la picior, și cu o stare generală bună.”, se arată într-o informare transmisă pe canalul de comunicare al Instituției Prefectului Neamț cu date de la IPJ Neamț, citată de presa locală.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS