20.6 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentArest la domiciliu pentru patronii care exploatau sexual minore într-un club din Caracal

Arest la domiciliu pentru patronii care exploatau sexual minore într-un club din Caracal

Frații care cu mai bine de doi ani în urmă au dat în folosință un club de noapte la Caracal, chiar într-un spațiu închiriat de la primărie, au fost plasați, astăzi, în arest la domiciliu, deși procurorii DIICOT au cerut arestul preventiv.

Corina și Marius Tufiș, cei doi frați care au pus pe picioare la Caracal o afacere bănoasă pe seama minorelor racolate din trei județe, vor dormi acasă. Judecătorul de drepturi și libertăți a hotărât arestul la domiciliu pentru cei doi, în timp ce soția lui Marius Tufiș, Bianca, a fost plasată sub control judiciar. Niciun fel de măsură judiciară nu i-a fost impusă, în schimb, bărbatului de 23 ani din Argeș care le racola pe fete și le plasa.

Reamintim că anchetatorii au descins miercuri-dimineață în clubul Dreams din Caracal, găsind acolo două fete minore ținute cu forța și alte trei fete care între timp au atins vârsta majoratului. Toate erau obligate nu doar să danseze lasciv în fața clienților, ci și să le accepte avansurile și să petreacă momente intime cu aceștia. Ce nu știu însă clienții este că în separeurile amenajate în local, în care se consumau actele sexuale, patronii montaseră camere video de înregistrare pe care anchetatorii le-au descoperit la percheziții alături de telefoane mobile, laptop-uri, medii de stocare etc.

Cum s-a închiriat spaţiul

În acest dosar au fost solicitați să dea clarificări și reprezentanții Primăriei Caracal, cei care în 2018 au prelungit contractul de chirie cu reprezentanta firmei Mario Salar SRL, Corina Tufiș. Imobilul care a aparținut fostei societăți a municipalității, IGO SA, falimentată de camarila fostului primar Gheorghe Anghel, a fost răscumpărat de Primăria Caracal de la lichidatorul judiciar, iar astăzi în imobilul cu regim S+P+E funcționează mai multe casierii pentru serviciile urbane, iar la subsol – clubul de noapte „călcat“ de mascați.

Corina Tufiș a închiriat initial spațiul de la lichidatorul judiciar, în cele din urmă contractual fiind prelungit în aceleași condiții cu noul proprietar, Primăria Caracal, reprezentată de primarul Liviu Radu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS