Acasă Eveniment O tânără a distrus peretele unui imobil, după un accident rutier

O tânără a distrus peretele unui imobil, după un accident rutier

-

O tânără de 18 ani, care obţinuse permisul auto în urmă cu o lună, a distrus peretele unei gospodării din localitatea Chiuza, după ce maşina pe care o conducea a ieşit de pe şosea şi s-a înfipt în imobil.

Accidentul s-a produs pe DN 17D. Tânăra şoferiţă conducea maşina pe direcţia Beclean-Năsăud şi, potrivit cercetărilor făcute la faţa locului, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă şi a ieşit în afara părţii carosabile, unde a intrat într-un imobil.

Purtătorul de cuvânt al IPJ, Crina Sîrb, a precizat pentru Agerpres că şoferiţa dobândise permisul de conducere în luna decembrie.

În urma impactului, maşina a distrus unul dintre pereţii casei pe care se afla montat un boiler.

Tânăra era în maşină cu alte două persoane, dar toate au refuzat transportul la spital. Şoferiţa a primit îngrijiri medicale la faţa locului din partea echipajului SMURD. De asemenea, aceasta a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...