Acasă Eveniment Locomotivă mistuită de flăcări, în Hunedoara

Locomotivă mistuită de flăcări, în Hunedoara

-

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Hunedoara, incendiul a fost anunţat puţin după miezul nopţii trecute. Locomotiva, care a luat foc între localităţile Merişor şi Băniţa, tracta 40 de vagoane cisternă goale.

Cei peste 20 de pompieri care au intervenit au reuşit să stingă flăcările în 4 ore, intervenţia fiind dificilă, notează Mediafax. Traficul feroviar a fost oprit, fiind afectate 7 trenuri de marfă şi un tren călători, oprit în gara din Petroşani, cu 30 de pasageri.

„Prin eforturile pompierilor s-a reuşit localizarea şi lichidarea incendiului in limitele găsite, evitându-se dezvoltarea şi propagarea la vagoanele cisternă precum şi pericolul unor explozii. În urma evenimentului nu au fost înregistrate victime. La ora prezentului comunicat trenul de pasageri interregio a fost repus în circulaţie”, au precizat pompierii.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscop

Berbec O zi dinamică la capitolul prieteni şi protectori. Întâlniri, discuţii, veşti care de care mai interesante, dar şi dispute pe măsură....