14.6 C
Craiova
miercuri, 8 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Crimă în schimbul a 2.500 de lei

Crimă în schimbul a 2.500 de lei

O crimă în stil mafiot s-a produs în localitatea Buciumeni, din judeţul Galaţi, unde o femeie ar fi oferit 2.500 de lei pentru doi bărbaţi din sat care să îi omoare soţul. Este vorba de un cetăţean italian, cu 30 de ani mai în vârstă ca ea, transmite Mediafax.

Incidentul s-a produs în ultima zi a anului trecut şi a fost anunţat la numărul unic de urgenţă 112, ca fiind un accident casnic.
Practic, femeia de 32 de ani i-a anunţat pe poliţişti că şi-a găsit soţul, un italian de 62 de ani, mort în locuinţă.
Oamenii legii au extins cercetările în momentul în care au descoperit, miercuri, mai multe leziuni suspecte pe cadavrul bărbatului.
Surse apropiate anchetei susţin că italianul a fost omorât în bătaie la ordinul soţiei care ar fi plătit doi bărbaţi din localitate cu suma de 2.500 de lei.
Cei trei suspecţi, femeia şi bărbaţii, au fost reţinuţi şi urmează să fie prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru omor calificat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

ȘTIRI GdS

Nicoleta Miulescu, secretarul fără casă de la Primăria Craiova

Nicoleta Miulescu, secretarul general al municipiului Craiova, are o declaraţie de avere aproape goală, doar cu veniturile obţinute din salarii.

Covid-19 ar putea declanşa diabetul zaharat

La începutul pandemiei de SARS-CoV-2, medicii atrăgeau atenția asupra faptului că persoanele cu diabet se confruntă cu un risc mai mare de...

Medicamentele pentru Covid folosite în România, retrase din studiile...

Medicamentele care fac parte din protocolul Ministerului Sănătăţii pentru tratamentul Covid, utilizate în spitalele din România, inclusiv în Craiova, au fost retrase...

Au recunoscut că au depus documente false la APIA

Au recunoscut că au depus documente false la APIA.

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare...

ISJ Dolj se face că anchetează greşelile de notare de la evaluarea naţională

Bancul zilei

O femeie intră extrem de agitată într-un cabinet ginecologic și îi spune doctorului: Domnule doctor, am venit să îmi...