19.4 C
Craiova
marți, 7 mai, 2024
Știri de ultima orăEveniment181 de persoane, printre care și Laura Codruța Kovesi, blocate pe un aeroport din Belgia de 19 ore

181 de persoane, printre care și Laura Codruța Kovesi, blocate pe un aeroport din Belgia de 19 ore

-

O cursă a unei companii low-cost este blocată pe un aeroport din Liege, Belgia, de aproape 19 ore. 181 de persoane au rămas pe aeroport, iar printre pasagerii blocați este și fosta șefă a DNA, Laura Codruța Kovesi, potrivit g4media.

Unul dintre pasageri a declarat pentru G4Media.ro că nu au reușit să aibă nici un contact cu compania Wizzair și că avionul ar urma să plece la ora 11 cu destinația Cluj Napoca. ”Nu am avut nici un contact cu Wizzair, nici un reprezentant nu a fost alături de noi, nu ni s-a răspuns la telefon”, a declarat pasagerul.

Este vorba de cursa W63352, care trebuia să plece de pe aeroportul Charleroi joi la ora 15.55, însă după mai multe ore de amânări, pasagerii au fost mutați pe un aeroport cargo din Liege.

Citeşte integral declarația pasagerului cursei Wizzair pe G4media.

Laura Codruța Kovesi, pentru G4Media.ro

Am ales acest zbor pentru că era cel mai aproape de casă, am dorit să fiu de sărbători cu familia.

După ce am făcut check in ieri la ora 14 pe aereoportul Charleroi, a fost afișat faptul că avionul va avea întârziere de 3 ore. Apoi au anuntat o alta întârziere de înca 3 ore. Majoritatea pasagerilor au sunat la Wizzair, dar nimeni nu a răspuns și din aeroport ni s-a comunicat doar ca sunt „probleme operationale”

Am fost mutati la ora 22 pe aeroortul din Liege unde ni s a spus ca von pleca in jurul orei 1, dar apoi au anuntat ca s a anulat curs.

Am contactat și eu, și alti pasageri compania aeriană, dar nu a răspus nimeni. În aeroport nu era nici un reprezentant.

Citeşte integral declaraţia LaureiCodruței Kovesi pe G4media.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Târgu Jiu: Femeie în stare gravă, în urma unei...

Pompierii militari au fost solicitați să intervină astăzi pentru...

ȘTIRI GdS