11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentVIDEO/Şofer aruncat dintr-o maşină care s-a răsturnat pe Râului

VIDEO/Şofer aruncat dintr-o maşină care s-a răsturnat pe Râului

-

Un accident spectaculos a avut loc pe strada Râului din Craiova, în noatea de luni spre marţi. Accidentul a fost suprins de o cameră de supravehere a unui mobil de pe strada Râului. Imaginile au fost postate de un craiovean pe pagina sa de facebook(Bebeto Bbt). În imagini se observă cum un autoturism care circula cu viteza loveşte o bordură şi se răstoarnă şosea. Şoferul a fost proiectat pe asfalt şi, după ce s-a ridicat, a început să îşi caute pantofii. După aceea, fiind încă ameţit, pleacă spre locul în care s-a oprit maşina răsturnată.

Poliţiştii doljeni au explicat că în maşina care s-a răsturnat se aflau trei persoane. Este vorba de şofer, un craiovean de 21 de ani, şi de doi tineri de 18 ani. Aceştia din urmă au fost răniţi în urma accidentului şi transportaţi la Spitalul de Urgenţă Craiova.

„În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că, la data de 16 decembrie, un tânăr de 21 de ani, din Craiova, a pierdut controlul autoturismului care era condus pe strada Râului şi s-a răsturnat. În urma accidentului au rezultat două victime, doi tineri de 18 ani, ambii pasageri în autoturism”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj.

Oamenii legii mai spun că au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Cod galben de precipitații

Administrația Națională de Meteorologie a emis o atenționare de...

ȘTIRI GdS