13.7 C
Craiova
sâmbătă, 27 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDoi răniţi în urma unui accident rutier în judeţul Olt

Doi răniţi în urma unui accident rutier în judeţul Olt

-

Doi bărbaţi au fost răniţi în această dimineaţă, după ce maşinile în care se aflau au intrat în coliziune pe DJ 604, între localitățile Vișina și Cilieni, judeţul Olt.

Polițiștii Biroului Rutier Corabia s-au deplasat la fața locului. Din primele cercetări s-a stabilit că, un tânăr, de 22 de ani, din Cilieni, s-ar fi angajat în depăşirea unui autoturism aflat în fața sa fără sa se asigure. El a intrat în coliziune cu o autoutilitară care circula din sens invers, condusă de un bărbat de 37 de ani din aceeaşi localitate.


Șoferul autoutilitarei a fost găsit încarcerat, iar pentru extragerea acestuia au fost îndepărtate mai multe elemente de caroserie. Pacientul a fost preluat de echipajul SMURD, conștient, cu fractură deschisă la membrul inferior stâng și transportat la CPU Caracal.
Șoferul autoturismului, conștient, fără urme vizibile de traumă, a fost transportat la Spitalul din Corabia, cu un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Olt.

În autoturism se aflau două persoane, iar în autoutilitară erau patru persoane. Celelalte persoane implicate în accident au fost asistate la fața locului și au refuzat transportul la spital.
Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporala din culpă.

Pompierii din cadrul Gărzii Vișina au acţionat cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și un echipaj SMURD.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Doi bărbați au murit pe loc după ce au...

Doi bărbați au murit după ce, vineri noapte, au...

ȘTIRI GdS