6.4 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentZboruri întârziate de pe Aeroportul din Craiova

Zboruri întârziate de pe Aeroportul din Craiova

UPDATE (16:25): Avionul de Madrid a aterizat la Craiova, în urmă cu mai bine de jumătate de oră. Pasagerii care pleacă întspre Roma au fost deja îmbarcaţi în aeronava care vine de la Madrid, informează reprezentanţii Aeroportului. Potrivit acestora, avionul ar urma să decoleze în curând cu destinaţia Roma.

Marţi au fost trei ceasuri rele pentru unii dintre craiovenii care au ajuns la Aeroportul din Craiova. Un cititor ne-a sesizat la redacţie că există mai multe întârzieri de zboruri pe Aeroportul din Craiova.

Cititorul a precizat că ar fi un blocaj pe aeroportul din Craiova şi că sunt întârzieri la trei curse aeriene. Cele spuse de craiovean s-au confirmat. Sunt întârzieri la trei zboruri.

Zborul către Bologna, peste o oră întârziere

Cursa către Bologna a plecat din Craiova cu o întârziere de o oră şi două minute. Aeronava care trebuia să plece către Bologna ar fi avut unele probleme tehnice.

Conform celor declarate de reprezentanţi ai Aeroportului, întârzierea decolării aeronavei care a plecat către Bologna ar fi fost din cauză că „s-au efectuat nişte verificări de rutină”.
Cursa aeriană Craiova-Bologna (pe aeroportul Guglielmo Marconi) era programată să decoleze la 14:10, de la Craiova.

Întârzie mult cursa Madrid-Craiova. Respectiv Craiova-Roma

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Craiova spun că o întârziere de peste două ore are cursa aeriană Madrid-Craiova. Avionul de Madrid nu a ajuns nici până acum să aterizeze la Craiova, deşi trebuia să ajungă în urmă cu mai bine de două ore. Ora la cre trebuia să sosească la Craiova avionul de Madrid era 2:15. La 15:35 aeronava nu ajunsese.

Problema este că următoarea cursă programată să plece de pe Aeroportul din Craiova este către Roma (Ciampino). iar pasagerii ar urma să fie îmbarcaţi în aeronava care vine de la Madrid. Aceasta era programată la ora 15:00, oră la care ar fi trebuit să aibă loc decolarea.

„Nu se cunosc cauzele pentru care nu a ajuns aeronava de la Madrid până la această oră. Cursa Craiova – Roma (Ciampino) va avea aceeaşi întârziere pe care o are cursa care vine de la Madrid. Pasagerii care pleacă la Roma vor zbura cu acelaşi avion care trebuie să vină de la Madrid. De aceea sunt decalate zborurile. „, a precizat Oana Răducănoiu, purtător de cuvânt al Aeroportului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS