32.3 C
Craiova
vineri, 14 august, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Zboruri întârziate de pe Aeroportul din Craiova

Zboruri întârziate de pe Aeroportul din Craiova

UPDATE (16:25): Avionul de Madrid a aterizat la Craiova, în urmă cu mai bine de jumătate de oră. Pasagerii care pleacă întspre Roma au fost deja îmbarcaţi în aeronava care vine de la Madrid, informează reprezentanţii Aeroportului. Potrivit acestora, avionul ar urma să decoleze în curând cu destinaţia Roma.

Marţi au fost trei ceasuri rele pentru unii dintre craiovenii care au ajuns la Aeroportul din Craiova. Un cititor ne-a sesizat la redacţie că există mai multe întârzieri de zboruri pe Aeroportul din Craiova.

Cititorul a precizat că ar fi un blocaj pe aeroportul din Craiova şi că sunt întârzieri la trei curse aeriene. Cele spuse de craiovean s-au confirmat. Sunt întârzieri la trei zboruri.

Zborul către Bologna, peste o oră întârziere

Cursa către Bologna a plecat din Craiova cu o întârziere de o oră şi două minute. Aeronava care trebuia să plece către Bologna ar fi avut unele probleme tehnice.

Conform celor declarate de reprezentanţi ai Aeroportului, întârzierea decolării aeronavei care a plecat către Bologna ar fi fost din cauză că „s-au efectuat nişte verificări de rutină”.
Cursa aeriană Craiova-Bologna (pe aeroportul Guglielmo Marconi) era programată să decoleze la 14:10, de la Craiova.

Întârzie mult cursa Madrid-Craiova. Respectiv Craiova-Roma

Reprezentanţii Aeroportului Internaţional Craiova spun că o întârziere de peste două ore are cursa aeriană Madrid-Craiova. Avionul de Madrid nu a ajuns nici până acum să aterizeze la Craiova, deşi trebuia să ajungă în urmă cu mai bine de două ore. Ora la cre trebuia să sosească la Craiova avionul de Madrid era 2:15. La 15:35 aeronava nu ajunsese.

Problema este că următoarea cursă programată să plece de pe Aeroportul din Craiova este către Roma (Ciampino). iar pasagerii ar urma să fie îmbarcaţi în aeronava care vine de la Madrid. Aceasta era programată la ora 15:00, oră la care ar fi trebuit să aibă loc decolarea.

„Nu se cunosc cauzele pentru care nu a ajuns aeronava de la Madrid până la această oră. Cursa Craiova – Roma (Ciampino) va avea aceeaşi întârziere pe care o are cursa care vine de la Madrid. Pasagerii care pleacă la Roma vor zbura cu acelaşi avion care trebuie să vină de la Madrid. De aceea sunt decalate zborurile. „, a precizat Oana Răducănoiu, purtător de cuvânt al Aeroportului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Simona Halep merge „ceas” la Praga. Victorie cu Frech...

Victorie după victorie pentru Simona Halep! Campioana...

ȘTIRI GdS

Simona Halep merge „ceas” la Praga. Victorie cu Frech...

Victorie după victorie pentru Simona Halep! Campioana noastră a reușit un meci aproape perfect în această după-masă, împotriva polonezei Magdalena Frech și...

Prognoza meteo pentru următoarele 4 săptămâni

În următoarele patru săptămâni vremea va fi caldă, cu temperaturi peste normalul perioadei, conform prognozei meteorologilor pentru perioada 17 august - 14...

Dolj: Biciclist mort într-un accident pe DN 55A

Un biciclist de 50 de ani din Gighera și-a pierdut viața astăzi după ce a fost lovit de un autoturism într-o intersecție...

Irina Begu s-a calificat în sferturi la Praga după...

Irina Begu a reuşit să pătrundă în sferturile de finală ale turneului de la Praga după un meci de peste 3 ore,...

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri

Slătinean omorât în bătaie de trei tineri.

Simona Halep – Magdalena Frech, duel pentru semifinale

Simona Halep va încerca, astăzi, să se califice în semifinalele turneului de la Praga. Numărul doi WTA o va întâlni pe Magdalena...