Acasă Eveniment Explozie puternică la o fostă stație PECO din Galaţi

Explozie puternică la o fostă stație PECO din Galaţi

-

O explozie puternică a avut loc astăzi la o fostă stație PECO din cartierul Țiglina 3, din Galați. Cel puțin patru mașini au fost avariate, dintre care una se afla în mișcare.

Purtătorul de cuvânt al ISU Galaţi, Eugen Chiriţă, a declarat că explozia s-a produs de la recipientele de depozitare ale fostei staţii PECO, aflate sub trotuar, în care au mai rămas combustibil, deşi staţia fusese desfiinţată în urmă cu mai mulţi ani.

Două persoane au primit asistenţă medicală pentru atacuri de panică.

Suflul exploziei a spart mai multe geamuri de la un hotel aflat în apropiere. Clădirea nu a fost afectată, dar explozia a avariat patru mașini aflate în parcare.

La fața locului au intervenit patru autospeciale ISU cu apă și spumă, iar traficul auto a fost restricționat din motive de securitate. De altfel, explozia a fost atât de puternică încât o mașină a fost aruncată peste o alta, iar dintr-o dubă încă mai ieșea fum, potrivit Digi24.ro.

Valentina Grădinaru

ȘTIRI VIDEO GdS

Anunț lansare proiect „Îmbunătățirea nivelului de cunoștințe pentru angajații din România”

Proiectul „Imbunătăţirea nivelului de cunoştinte pentru angajaţii din România” cod MySMIS 128288 se adresează companiilor şi angajaţilor lor din judetele Dolj, Olt si Mehedinti, pe care îi va avea în centrul atenţiei în perioada 1 Nov. 2019 – 30 Apr. 2021.