10.6 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentDincă a avut un complice. Acesta a violat-o pe Luiza

Dincă a avut un complice. Acesta a violat-o pe Luiza

DIICOT a stabilit că Gheorge Dincă, suspectul din cazul crimelor de la Caracal, în care două tinere au dispărut fără urmă, ar fi avut un complice.
Un om al străzii, de 46 de ani, care îl ajuta la curățenie în curte din când în când, este acel complice.

Gheorghe Dincă ar fi violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, înainte de o o ucide, au stabilit procurorii DIICOT care investighează cele două crime care au avut loc la Caracal.

Bărbatul l-ar fi suprins pe Gheorghe Dincă, atunci când a băgat-o în curte pe Luiza, a intrat peste aceștia, așa încât Dincă l-ar fi invitat să profite de tânără.

„Aș dori să fac o subliniere foarte importantă: acest inculpat nu este cunoscut cu antecedente penale și nu există nici o legătură între acesta și vreo rețea de trafic de persoane investigate în prezent de DIICOT”, a declarat Giorgiana Hosu, procuror șef adjunct al Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism.

Bărbatul care a participat la viol a fost reținut de procurori, dar anchetatorii au menționat că acesta nu a fost complice și în crimele de care este acuzat Gheorge Dincă.

Omul străzii a fost în vizorul DIICOT încă de la începutul investigației, potrivit Georgianei Hossu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS