17.3 C
Craiova
miercuri, 17 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO acrobată de circ a căzut de la înălţime

O acrobată de circ a căzut de la înălţime

-

O acrobată de 19 ani, angajată a unui circ din Budapesta, a ajuns la spitalul din Hunedoara cu mai multe fracturi cauzate de căderea de la înălţime în timpul unui spectacol. Poliţiştii au deschis un dosar penal „in rem” pentru vătămare corporală din culpă.

Cercetările se desfăşoară sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Hunedoara.

Potrivit unor imagini surprinse de martorii oculari, în timpul numărului susținut de ”Miss Virginia” sâmbătă după-amiaza la circul din Hunedoara, atât părinții cât și copiii au văzut cu proprii lor ochi cum acrobata a căzut în gol de la patru metri. Incidentul s-ar fi produs din cauza coardei cu care era susținută aceasta și care s-a rupt.

Incidentul s-a petrecut chiar la începutul numărului artistic și a creat panică în rândul spectatorilor și al angajaților circului, care au chemat imediat ajutoare. Tânăra acrobată a fost transportată de un echipaj SMURD la un spital din Hunedoara, unde a fost supusă mai multor operații din cauza multiplelor fracturi suferite

Transportată cu o ambulanţă la Unitatea de Primiri Urgenţe (UPU) a Spitalului Municipal din Hunedoara, acrobata a fost supusă unei intervenţii chirurgicale, medicii constatând că victima a suferit fracturi la ambele mâini şi la piciorul drept. Tânăra a rămas internată la secţia de Ortopedie a spitalului.

Poliţia continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care a avut loc incidentul de la spectaolul de circ.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Craiova: Doi tineri, reținuți pentru vânzarea de substanțe psihoactive

Doi tineri au fost reținuți pentru vânzarea de substanțe...

ȘTIRI GdS