Acasă Local Dolj Doljeni prinşi băuţi la volan în acest weekend

Doljeni prinşi băuţi la volan în acest weekend

-

Mai mulţi doljeni au fost surprinşi în acest weekend băuţi la volan.

Poliţişti din Ciupercenii Noi şi Desa au depistat, ieri, un tânăr de 24 de ani, din Poiana Mare, în timp ce conducea un autoturism, deşi ar fi consumat alcool. În urma testării cu aparatul acooltest a rezultat o concentraţie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Poliţişti din Segarcea au depistat, tot ieri, un bărbat de 37 de ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism, deşi s-ar fi aflat sub influenţa alcoolului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au depistat un bărbat de 60 de ani,  din Craiova, care a condus un autoturism, pe strada Brazda lui Novac, din Craiova, având o concentrație de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea mostrelor biologice. În toate cazurile s-au întocmit dosare de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

Şi băut şi fără permis

Poliţişti din Ciupercenii Noi şi Desa au depistat un tânăr de 18 ani, din Ciupercenii Noi, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Căprioarei, din localitate, fără a poseda permis de conducere. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabirii alcoolemiei. În urma testării cu aparatul alcooltest, a rezultat o concentraţie de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Ulterior tânărul a fost condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice în vederea stabirii alcoolemiei, iar în cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală pentru săvârşirea infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi sub influenţa alcoolului.

ȘTIRI VIDEO GdS