13.9 C
Craiova
marți, 30 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentO macara a căzut peste o mașină. Șoferul autoturismului în stare gravă

O macara a căzut peste o mașină. Șoferul autoturismului în stare gravă

O macara de mare tonaj a căzut pe o mașină în care se aflau patru persoane, incidentul având loc pe o stradă din centrul Bucureștiului. Un bărbat a rămas încarcerat, pompierii intervenind pentru a-l scoate din autoturism.

Incidentul a avut loc pe strada Matei Millo din Capitală, în jurul orei 11.00.

La fața locului au fost trimise forțele de pompieri din subunitatea cea mai apropiată, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile.

Când salvatorii au ajuns la fața locului, două persoane erau deja în afara autoturismului, iar una în interior, în stare de semi-conștiență, a adăugat acesta.Se pare că macaraua era folosită pentru o demolare.

”Am înțeles că este o lucrare de demolare pe o proprietate privată”, a declarat primarul Sectorului 1, Daniel Tudorache. ”Acolo este o zonă protejată, autorizația înțeleg că a fost emisă de Primăria Capitalei”, a spus edilul. ”Toate actele le vom verifica în următoarele ore”, a mai spus Tudorache.

Raed Arafat a precizat că în autoturism erau patru persoane, nu trei, cum arătau informațiile inițiale. Una singură dintre acestea este în stare gravă, a precizat secretarul de stat.

Victima din autoturism a fost scoasă și dusă într-o ambulanță, unde a fost intubată și va fi dusă la spital.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS