10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUPDATE Craiova: Un pacient a fugit dintr-o ambulanţă, înarmat cu o foarfecă

UPDATE Craiova: Un pacient a fugit dintr-o ambulanţă, înarmat cu o foarfecă

Poliţiştii craioveni au intervenit în acestă dimineaţă, pentru imobilizarea unui pacient care a fugit dintr-o ambulanţă. Incidentul s-a petrecut în urmă cu puţin timp, pe bulevardul Ilie Balaci. Înainte să coboare din ambulanţă, bărbatul a reuşit să pună mâna pe o foarfecă, cu care ar fi ameninţat trecătorii înainte să fie imobilizat.

Reprezentanţii IPJ Dolj au confirmat incidentul, însă nu au explicat în ce condiţii au reuşit bărbatul să fugă din ambulanţă. Oamenii legii au explicat că pacientul a fost transportat la Clinica de Psihiatrie Craiova. Matori ai incidentului susţin că bărbatul înarmat cu foarfeca ar fi înjunghiat un trecător.

Pacientul urma să fie internat la un spital de psihiatrie din Craiova

Potrivit primelor informaţii oferite de reprezentanţii IPJ Dolj, un bărbat de 42 de ani, din Palilula, care era transportat cu ambulanța pentru a fi internat la un spital de psihiatrie din Craiova, ar fi reușit să sară din ambulanţă, în zona Parcului Tineretului şi să ia o foarfeca cu el.

Poliţiştii doljeni au mai precizat pentru Gazeta de Sud că la fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 6 Politie Craiova, care l-au imobilizat și apoi au însoțit ambulanţa până la spital, unde bărbatul respectiv a fost internat.

Din verificările efectuate până în prezent, nicio persoană nu a fost rănită sau amenințată.
Având în vedere aspectele constatate, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor săvârșirii faptei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS