30.6 C
Craiova
vineri, 3 iulie, 2020
Știri de ultima oră Eveniment Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

-

Un pedofil britanic, care avea de executat 22 de condamnări concomitente pentru abuzul a 22 de copii în Malaezia, a fost înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia, potrivit BBC.

Richard Huckle, de 33 de ani, din Ashford, Kent, a fost găsit mort duminică în celula sa, la închisoarea Full Sutton din North Yorkshire, după ce a fost atacat cu un cuțit improvizat, potrivit BBC.

„Poliția Humberside lucrează îndeaproape cu Serviciul închisorii pentru a investiga moartea unui deținut. În acest moment tratăm moartea ca fiind suspectă. Ar fi inadecvat să comentăm în continuare, în timp ce o anchetă a poliției este în desfășurare „, a declarat poliția într-un comunicat.

În iunie 2016, pedofilul a fost trimis să putrezească în închisoare după ce a admis crimele oribile împotriva copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 12 ani, din 2006 până în 2014.

Huckle a pledat vinovat pentru 71 de infracțiuni care au implicat 22 de copii, dar se crede că au fost mult mai multe victime în toată Asia de Sud-Est, inclusiv în Cambogia, unde a vizat un copil de 2 ani în martie 2006.

Se erija în samariteran

Sub pretextul de a fi fotograf, profesor de engleză și filantrop se deplasa în zonele sărace ale capitalei malaeziene Kuala Lumpur, unde profita de copiii, cu vârste de la 3 la 10 ani.

Huckle a împărtășit fotografii și videoclipuri ale actelor sale cu colegii pedofili de pe tot globul, pe o pagină de internet numită „The Love Zone”, care avea aproximativ 9.000 de membri înainte de a fi închis.
Anchetatorii au găsit un computer unde acesta se loga cu numele „Paedopoints”. Au fost găsite filmări îngrozitoare în care pedofilul abuza 191 de băieți și fete.

De asemenea, el a produs un manual de pedofile online de 60 de pagini intitulat „Pedofili și sărăcie: Ghidul iubitorilor de copii”, care îi sfătuia pe alții despre cum să abuzeze copiii.

În postările online, Huckle s-a lăudat că „copiii săraci sunt cu siguranță mult mai ușor de sedus decât copiii occidentali din clasa de mijloc”.
Comentând una dintre victimele sale, el s-a lăudat: „Am lovit jackpotul, o fată de 3 ani la fel de loială pentru mine precum câinele meu și nimănui nu părea să-i pese.”

El a mai scris că speră să se căsătorească cu una dintre fetele pe care el le cunoscuse încă de la vârsta de 7 ani – și a crezut că ar putea „influența mintea ei tânără pentru a o transforma în soția perfectă”, potrivit The Guardian.

SursaBBC

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

A murit consilierul județean Alexandru Brezniceanu

A murit consilierul județean Alexandru Brezniceanu

ȘTIRI GdS

Elevii aflați în practică la Jandarmeria Mehedinți au terminat...

13 elevi de la Școala Militară de Subofițeri ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani au efectuat primul modul al stagiului de practică pe segmentul...

A murit consilierul județean Alexandru Brezniceanu

A murit consilierul județean Alexandru Brezniceanu

Caniculă şi instabilitate până luni

Administraţia Naţiională de Meteorologie a anunţat că până sâmbătă dimineaţă la ora 6.00 este cod galben de instabilitate atmosferică în regiunile intracarpatice,...

Românii trebuie să stea în izolare când merg în...

Românii trebuie să stea în izolare când merg în Marea Britanie, care a publicat lista ţărilor ai căror cetăţeni nu vor mai...

A decedat secretara Colegului Tehnic Motru

Secretara Colegiului Tehnic Motru a decedat. Femeia avea 55 de ani și nu s-a mai prezentat la unitatea de învățământ. Colegii acesteia...
00:00:53

Myanmar: 162 de morți după prăbușirea unei mine de...

Echipele de salvare au reluat vineri, pe o ploaie torenţială, operaţiunile de căutare şi recuperare a trupurilor neînsufleţite după accidentul survenit la...