8.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

Un pedofil britanic, ucis în închisoare. A violat zeci de copii

-

Un pedofil britanic, care avea de executat 22 de condamnări concomitente pentru abuzul a 22 de copii în Malaezia, a fost înjunghiat mortal într-o închisoare din Anglia, potrivit BBC.

Richard Huckle, de 33 de ani, din Ashford, Kent, a fost găsit mort duminică în celula sa, la închisoarea Full Sutton din North Yorkshire, după ce a fost atacat cu un cuțit improvizat, potrivit BBC.

„Poliția Humberside lucrează îndeaproape cu Serviciul închisorii pentru a investiga moartea unui deținut. În acest moment tratăm moartea ca fiind suspectă. Ar fi inadecvat să comentăm în continuare, în timp ce o anchetă a poliției este în desfășurare „, a declarat poliția într-un comunicat.

În iunie 2016, pedofilul a fost trimis să putrezească în închisoare după ce a admis crimele oribile împotriva copiilor cu vârste cuprinse între 6 luni și 12 ani, din 2006 până în 2014.

Huckle a pledat vinovat pentru 71 de infracțiuni care au implicat 22 de copii, dar se crede că au fost mult mai multe victime în toată Asia de Sud-Est, inclusiv în Cambogia, unde a vizat un copil de 2 ani în martie 2006.

Se erija în samariteran

Sub pretextul de a fi fotograf, profesor de engleză și filantrop se deplasa în zonele sărace ale capitalei malaeziene Kuala Lumpur, unde profita de copiii, cu vârste de la 3 la 10 ani.

Huckle a împărtășit fotografii și videoclipuri ale actelor sale cu colegii pedofili de pe tot globul, pe o pagină de internet numită „The Love Zone”, care avea aproximativ 9.000 de membri înainte de a fi închis.
Anchetatorii au găsit un computer unde acesta se loga cu numele „Paedopoints”. Au fost găsite filmări îngrozitoare în care pedofilul abuza 191 de băieți și fete.

De asemenea, el a produs un manual de pedofile online de 60 de pagini intitulat „Pedofili și sărăcie: Ghidul iubitorilor de copii”, care îi sfătuia pe alții despre cum să abuzeze copiii.

În postările online, Huckle s-a lăudat că „copiii săraci sunt cu siguranță mult mai ușor de sedus decât copiii occidentali din clasa de mijloc”.
Comentând una dintre victimele sale, el s-a lăudat: „Am lovit jackpotul, o fată de 3 ani la fel de loială pentru mine precum câinele meu și nimănui nu părea să-i pese.”

El a mai scris că speră să se căsătorească cu una dintre fetele pe care el le cunoscuse încă de la vârsta de 7 ani – și a crezut că ar putea „influența mintea ei tânără pentru a o transforma în soția perfectă”, potrivit The Guardian.

SursaBBC

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

00:00:29

(VIDEO) Un monument istoric, cuprins de flăcări în Râmnicu...

UPDATE: În incendiu a ars pe lângă catapeteasma datând...

ȘTIRI GdS