Acasă Eveniment Olt: Patru persoane, rănite într-un accident rutier

Olt: Patru persoane, rănite într-un accident rutier

-


Patru persoane au fost rănite în urmă cu puţin timp într-un accident petrecut pe Drumul Județean 546 A, între localitățile Brebeni și Schitu, judeţul Olt. La faţa locului au intervenit pompierii SMURD Slatina și două echipaje de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt.
În accident a fost implicat un singur autoturism, în care se aflau patru persoane.


Echipajul SMURD a asistat două victime:

  • un bărbat, de 79 de ani, din Movileni, cu traumatism la membrul inferior stâng, care a fost transportat la UPU Slatina
  • o femeie, de 42 de ani, tot din Movileni, fără urme vizibile de traumă.

Alte două persoane, un bărbat, de 59 de ani, cu traumatism cranio-facial și traumatism de coloană cervicală și o femeie, de 61 de ani, cu traumatism de coloană cervicală, au fost preluați de echipajele SAJ și transportați la UPU Slatina. Poliţia a demarat cercetările pentru a astabili cauzele producerii accidentului.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...