Acasă Eveniment Un bărbat de 34 de ani s-a înecat în râul Olt

Un bărbat de 34 de ani s-a înecat în râul Olt

-

Un bărbat de 34 de ani şi-a pierdut viaţa astăzi, în apele râului Olt. Trupul bărbatului din orașul Ștefănești, județul Argeș, a fost găsit de echipa de scafandri la aproximativ zece metri de mal, în comuna Tia Mare. Acesta se afla în stop cardio-respirator, iar echipajele medicale au început imediat manevrele de resuscitare. Pacientul a fost declarat însă decedat de echipajul SAJ.
La căutări au contribuit pompierii Gărzii Vișina, Detașamentului Caracal și Detașamentului Slatina. La locul intervenției au sosit și un echipaj SMURD, precum şi un echipaj de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt. Căutările au fost executate cu ambarcațiunea cu motor și accesoriile specifice, dar și cu ajutorul scafandrilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

Afaceri de succes. Novara T Impex, un reper important pe piața construcțiilor din Oltenia

Gazeta de Sud. Împlinim 25 de ani. Spunem povestea a 25 de firme. În acest an, pe 15 martie, cotidianul Gazeta de Sud împlineşte 25 de ani de când primul număr al ziarului a văzut lumina tiparului. Cu această ocazie, oferim oportunitatea ca 25 dintre cei mai fideli colaboratori ai Gazetei de Sud din mediul de business să se prezinte în paginile ziarului.

Primăria vrea înapoi banii pe polivalentă

Primarul Slatinei a anunțat la prezentarea bugetului că, cel mai probabil, investiția la sala polivalentă va fi abandonată. Primăria a plătit lucrări...