11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Acasă Local Dolj UPDATE: Şase victime, printre care şi doi copii, după ce o maşină a derapat la Raliul din Craiova

UPDATE: Şase victime, printre care şi doi copii, după ce o maşină a derapat la Raliul din Craiova

0
UPDATE: Şase victime, printre care şi doi copii, după ce o maşină a derapat la Raliul din Craiova

Momente dramatice astăzi în Craiova, după ce un participant la Campionatul Naţional de Super Rally a derapat în afara traseului. Mai multe persoane, patru adulţi şi doi copii, au fost transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Incidentul s-a produs pe str. A.I. Cuza, în faţa Universităţii. La faţa locului intervin echipaje ale şi ale ambulanţei.
„A derapat o maşină care participa la raliu, şoferul spunând că a rămas fără frână. Au fost rănite şase persoane aflate pe margine“, a spus Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

„Victimele au ajuns la UPU în jurul orei 12.10, policontuzionate. Au fost admise în aria de traumatologie a spitalului, iar doi dintre ele au fost eliberate la domiciliu. Celelalte victime sunt în curs de investigare“, a spus Cristiana Geormăneanu, purtător de cuvânt al SJU Craiova.

Reamintim în Craiova se desfăşoară etapa a 3-a a Campionatului Naţional de Super Rally. Competiţia a debutat vineri seară. Concursul propriu-zis are loc azi, în zona Pasajului Universităţii.

Acest campionat a fost creat cu scopul de a oferi piloţilor şansa de a concura în condiții de maximă siguranţă şi cu un public numeros.