21.5 C
Craiova
duminică, 15 septembrie, 2019
Acasă Eveniment Campionatul Naţional de Super Rally ajunge sâmbătă în Craiova

Campionatul Naţional de Super Rally ajunge sâmbătă în Craiova

-

Etapa a 3-a a Campionatului Naţional de Super Rally va avea loc la Craiova, unde piloţi de mare valoare din România vor face spectacol timp de două zile.

Prezentarea oficială a echipajelor va avea loc vineri în Piaţa Mihai Vitezu la ora 20:00.

Program:

Sambata, 14.09.2019 (Zona pasajului Universitatii) :
09:30 – Calificari
14:30 – Finala
18:00 – Festivitatea de premiere

Asigurarea măsurilor de ordine şi siguranţă publică

Jandarmii vor asigura măsurile de ordine şi siguranţă publică, sâmbătă, atunci când va avea loc cea de a -III-a etapă din cadrul Campionatului Național de Super Rally în municipiul Craiova.

Sâmbătă, 14 septembrie, în intervalul orar 08.00-18.00, AMC Raiting organizează  etapa a-III-a din cadrul Campionatului Național de Super Rally în municipiul Craiova.

Măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării concursului automobilistic vor fi asigurate de efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Craiova.

Competiția se bucură de participarea unui public numeros, fapt pentru care transmitem spectatorilor următoarele recomandări :

  • să respecte măsurile stabilite de organizator și forțele de ordine;
  • să evite deplasarea sau staționarea pe sectoarele de drum, pe care vor fi dispuse restricții de circulație;
  • să respecte locurile stabilite de organizator pentru spectatori și să se dispună numai în zonele    destinate staționării publicului, fără a pătrunde în spațiul destinat concursului;
  • să supravegheze îndeaproape copiii;

Pe perioada manifestării, participanții trebuie să respecte măsurile stabilite de organizator și de forțele de ordine.

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.