8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentÎncă un accident grav la Işalniţa

Încă un accident grav la Işalniţa

O femeie de 70 de ani a fost rănită grav în urma unui accident provocat de o şoferiţă de 40 de ani, pe DN 6, în localitatea doljeană Işalniţa. Poliţiştii de la rutieră au stabilit că şoferiţa, care conducea un Audi, a lovit violent din spate o Dacie Logan care circula regulamentar.

„O femeie de 40 de ani, care conducea un autoturism pe DN 6, în zona localității Ișalnița nu ar fi păstrat o distanță corespunzătoare în timp ce se deplasa spre Filiași și a lovit din spate un alt autoturism, condus de un bărbat de 60 de ani. A rezultat o singură victimă, o persoană care era pasager în maşina lovită din spate“, au precizat poliţiştii doljeni. Atât femeia de 40 de ani, cât şi şoferul de 60 de ani sunt din Craiova. În urma impactului, Dacia Logan a fost proiectată în afara şoselei.

Femeia de 70 de ani a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova

A fost rănită o femeie de 70 de ani, din Craiova, pasageră în Dacia Logan. De altfel, femeia a fost supusă unor manevre de resuscitare, după cum au mai explicat oamenii legii.
La rândul lor, pompierii doljeni au precizat că au trimis la locul accidentului o ambulanţă SMURD, victima accidentului fiind în stop cardio-respirator. Femeia de 70 de ani a fost transportată la Spitalul de Urgenţă Craiova.

Poliţiştii doljeni au mai precizat pentru GdS că pe numele şoferiţei de 40 de ani a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Încă un accident grav la Işalniţa

Trei persoane au fost rănite în urma accidentului provocat de şoferul unei autoutilitare

Alt accident grav de circulaţie a fost înregistrat luni, tot pe DN 6 şi tot în Işalniţa. Trei persoane au fost rănite în urma accidentului produs de şoferul unei autoutilitare.
„Conducătorul unei autoutilitare a pătruns pe partea carosabilă de pe o stradă secundară şi nu s-ar fi asigurati. Un autoturism care circula pe DN 6, în zona localității Ișalnița, a intrat în coliziune cu autoutilitara“, au explicat poliţiştii.

Pentru că autoturismul a luat foc în urma accidentului, pompierii doljeni au trimis o autospecială la locul accidentului. În plus, au fost trimise două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Dolj şi una SMURD. Cele trei victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS