15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljImpact violent pe DN 6, la Işalniţa

Impact violent pe DN 6, la Işalniţa

Trei persoane au fost rănite în urma unui accident produs ieri după-amiază, pe DN 6, în localitatea doljeană Işalniţa. După primele cercetări, poliţiştii de la rutieră au stabilit că accidentul a fost provocat de şoferul unei autoutilitare. Bărbatul a intrat pe DN 6 fără să se asigure, iar autoutilitara a fost lovită în plin de un autoturism care circula regulamentar.

„Conducătorul unei autoutilitare a pătruns pe partea carosabilă de pe o stradă secundară şi nu s-ar fi asigurat la efectuarea manevrei. Un autoturism care circula pe DN 6, în zona localității Ișalnița, a intrat în coliziune cu autoutilitara“, au explicat reprezentanţii IPJ Dolj.

Pentru că autoturismul a luat foc în urma accidentului, pompierii doljeni au trimis o autospecială la locul accidentului. În plus, au fost trimise două ambulanţe de la Serviciul de Ambulanţă Dolj şi una SMURD.

Impact violent, trei răniţi

În urma impactului dintre cele două autovehicule au fost rănite trei persoane. Potrivit pompierilor doljeni, cele trei victime au fost transportate la Spitalul de Urgenţă Craiova.
„Cele trei victime sunt de sex masculin şi au vârstele de 24, 25 şi 48 de ani. Primii doi prezintă excoriaţii la nivelul membrelor şi abdomenului, iar cel de 48 de ani prezintă o plagă la piciorul drept. Toate victimele au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe“, au transmis reprezentanţii ISU Dolj. Bărbatul de 48 de ani este şoferul autoutilitare. Pe numele acestuia a fost întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS