Acasă Eveniment Tipografie mistuită de flăcări în Vâlcea

Tipografie mistuită de flăcări în Vâlcea

-

O societate comercială cu profil de producție tipografică din comuna Dănicei a luat foc. Incendiul a cuprins parterul şi mansarda clădirii. Pompierii din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea acestuia cu 4 autospeciale.
În momentul declanşării incendiului în clădire se aflau 13 angajaţi care au reuşit să fugă. În incinta imobilului cuprins de flăcări se aflau produse ușor inflamabile.

Focul a fost stins

În ciuda eforturilor pompierilor militari focul s-a extins la o bază furajeră cu 12 căpiţe. Au fost aduse întăriri şi astfel incendiul a fost lichidat.

Focul a distrus acoperişul din lemn cu învelitoare de tablă pe aproximativ 300mp, obiecte de mobilier, elemende de birotică şi altele din mansarda pe aproximativ 123 mp, iar scara de acces dintre etaje a fost distrusă.

Potrivit ISU Vâlcea, cauza care a dus la producerea incendiului pare a fi un scurtcircuit electric, în pod erau multe cabluri de alimentare cu energie electrică.

Condiţiile care au favorizat propagarea incendiului au fos observarea şi anunţarea târzie a incendiului şi cantitatea foarte mare de materiale combustibile care se aflau în clădire.

Citeşte şi Incendiu de proporţii la o celebră fabrică de condimente

Beatrice Spătaru
Beatrice Spătaru
Este ceea ce a ascultat, a văzut, a simţit şi a gândit, fascinată în aceeaşi măsură de culoare, sunet şi cuvânt. E fericită că are puterea să aprecieze frumosul oriunde s-ar ascunde acesta. Gazeta de Sud este pentru ea o echipă fantastică ce o impulsionează să vină cu idei frumoase şi creative.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.