12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentTipografie mistuită de flăcări în Vâlcea

Tipografie mistuită de flăcări în Vâlcea

O societate comercială cu profil de producție tipografică din comuna Dănicei a luat foc. Incendiul a cuprins parterul şi mansarda clădirii. Pompierii din cadrul ISU Vâlcea au intervenit pentru stingerea acestuia cu 4 autospeciale.
În momentul declanşării incendiului în clădire se aflau 13 angajaţi care au reuşit să fugă. În incinta imobilului cuprins de flăcări se aflau produse ușor inflamabile.

Focul a fost stins

În ciuda eforturilor pompierilor militari focul s-a extins la o bază furajeră cu 12 căpiţe. Au fost aduse întăriri şi astfel incendiul a fost lichidat.

Focul a distrus acoperişul din lemn cu învelitoare de tablă pe aproximativ 300mp, obiecte de mobilier, elemende de birotică şi altele din mansarda pe aproximativ 123 mp, iar scara de acces dintre etaje a fost distrusă.

Potrivit ISU Vâlcea, cauza care a dus la producerea incendiului pare a fi un scurtcircuit electric, în pod erau multe cabluri de alimentare cu energie electrică.

Condiţiile care au favorizat propagarea incendiului au fos observarea şi anunţarea târzie a incendiului şi cantitatea foarte mare de materiale combustibile care se aflau în clădire.

Citeşte şi Incendiu de proporţii la o celebră fabrică de condimente

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS