Acasă Actualitate Incendiu de proporţii la o celebră fabrică de condimente

Incendiu de proporţii la o celebră fabrică de condimente

-

Incendiu la o fabrica din Alba (Foto Digi24)
Incendiu la o fabrica din Alba (Foto Digi24)

Un incendiu devastator a cuprins sâmbătă dimineață fabrica de condimente Solina din Alba Iulia. Martorii spun chiar că au auzit mai multe explozii. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a transmis populaţiei un mesaj de averizare prin RO ALERT, prin care atrage atenţia asupra fumului dens degajat de incendiu, conform Digi 24.

Din cauza fumului dens, autoritățile au luat măsuri speciale. Au chemat inspectorii de la Garda de Mediu și au făcut apel la populaţie să nu iasă din case.

Flăcările s-au extins în toată clădirea de două etaje.

In jurul orei 14:00 incendiul inca nu fusese lichidat. Incendiu cu adevărat devastator la Alba Iulia. Flăcările nu fuseseră stinse nici după aproape opt ore, informeaza Difi 24. Fabrica de condimente a ars din temelii. Au fost mai multe explozii, iar focul s-a propagat pe aproape un hectar. Pompieri din Hunedoara, Sibiu şi Cluj au fost trimişi în ajutorul colegilor din Alba.

ȘTIRI VIDEO GdS

Horoscopul de weekend

Berbec Nu vă închideţi în carapace, indiferent de probleme. Contactul cu prietenii sau colegii vă poate scoate din starea emotivă. În plus,...