Incendiu la o fabrica din Alba (Foto Digi24)
Incendiu la o fabrica din Alba (Foto Digi24)
Incendiu la o fabrica din Alba (Foto Digi24)
Incendiu la o fabrica din Alba (Foto Digi24)

Un incendiu devastator a cuprins sâmbătă dimineață fabrica de condimente Solina din Alba Iulia. Martorii spun chiar că au auzit mai multe explozii. Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Alba a transmis populaţiei un mesaj de averizare prin RO ALERT, prin care atrage atenţia asupra fumului dens degajat de incendiu, conform Digi 24.

Din cauza fumului dens, autoritățile au luat măsuri speciale. Au chemat inspectorii de la Garda de Mediu și au făcut apel la populaţie să nu iasă din case.

Flăcările s-au extins în toată clădirea de două etaje.

In jurul orei 14:00 incendiul inca nu fusese lichidat. Incendiu cu adevărat devastator la Alba Iulia. Flăcările nu fuseseră stinse nici după aproape opt ore, informeaza Difi 24. Fabrica de condimente a ars din temelii. Au fost mai multe explozii, iar focul s-a propagat pe aproape un hectar. Pompieri din Hunedoara, Sibiu şi Cluj au fost trimişi în ajutorul colegilor din Alba.

Ramona OLARU
Lucrează din 2001 în mass-media şi consideră că cel mai important lucru în această meserie este corectitudinea. Jurnalist specializat pe domeniul economico-financiar, își călăuzește pașii după motto-ul „În afaceri, ca și în viață, trebuie să fii fair-play. Doar în acest fel câștigi cu adevărat!”