Acasă Eveniment Accident grav în Slatina. Şase persoane sunt rănite

Accident grav în Slatina. Şase persoane sunt rănite

-

Un accident grav a avut loc în urmă cu puţin în municipiul Slatina, pe strada Cireaşov. În accident sunt implicate două autoturisme.

Potrivit IPJ Olt, şase persoane sunt rănite, dintre care una este încarcerată. Echipajul de descarcerare a intervenit pentru extragerea unei victime, celelalte victime sunt monitorizate de echipajele de prim ajutor (un echipaj SMURD și 3 echipaje SAJ)
Până în acest moment 3 victime au fost transportate la UPU, celelalte sunt monitorizate de echipajele de prim ajutor. Victima descarcerată a fost extrasă, conștientă și predată echipajului SAJ cu medic.
Din primele informaţii se pare că este vorba de nerespectarea semnificaţiei indicatorului „Obligatoriu la dreapta”.

Mariana BUTNARIU
Mariana BUTNARIU
Face parte din echipa Gazeta de Sud din 1996. În prezent este redactor şi editor on-line, ceea ce înseamnă că este informată cu privire la tot ce se întâmplă important în ţară şi în lume. Este o fire veselă şi sociabilă, iubeşte oamenii şi îşi iubeşte meseria.

Google Search se îmbunătățește cu noi tehnologii

Google Search își extinde funcționalitatea cu două tehnologii esențiale: obținerea capturilor de ecran și recunoaștere vizuală a conținutului cu tehnologie de inteligență artificială.

Logitech MX, mouse-ul vertical de birou

Logitech MX Vertical este un model disponibil pe piaţă de ceva vreme, care atrage atenţia datorită formei sale „ciudate” la prima vedere, care promite să ajute utilizatorii care stau mult timp la birou.

Motorola One Zoom a fost lansat oficial

Motorola One Zoom se face remarcat prin designul său cu suprafeţe din metal şlefuit şi sistemul quad-camera performant. Noul model One Zoom pune accent pe calitate şi versatilitate la obţinerea de poze.