12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateArestat preventiv pentru incendierea unui craiovean

Arestat preventiv pentru incendierea unui craiovean

Judecătorii de la Tribunalul Dolj au emis, săptămâna trecută, un mandat de arestare pe numele unui bărbat de 32 de ani, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de omor. Mai exact, bărbatul este acuzat că, pe 13 august, a aruncat cu un cocktail molotov într-un craiovean. Victima este prietenul cântăreței Oana Radu. Bărbatul a suferit leziuni grave, medicii fiind rezervați în privința șanselor de supraviețuire.

După acest incident, Oana Radu a postat un mesaj pe pagina sa de facebook. ”Iubitul meu a suferit ieri un accident. Un om complet nebun a aruncat o sticlă cu benzina și foc pe el. Are arsuri foarte grave! Rugați-vă pentru el, vă rog din suflet!”, a fost mesajul cântăreței.

Incendiatorul, ridicat de luptătorii SAS

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Dolj au explicat că cel care a pus focul a fost identificat. Acesta este Ionuț Răzvan Drăghici, de 32 de ani, care locuieşte în imobilul în care s-a întâmplat incidentul. Este vorba de un bloc de pe strada Virgil Madgearu din Craiova.

„Polițiștii Secției 4 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat aruncă cu benzină într-un bloc din Craiova, dar și pe persoanele care trec prin zona respectivă. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie, precum și luptători SAS, care au reușit să pătrundă în apartamentul în care se afla acesta, situat la etajul doi al blocului. Cel în cauză a fost imobilizat, stabilindu-se că este vorba despre un bărbat, de 32 de ani, din Craiova“, au comunicat poliţiştii doljeni.

La rândul lor, pompierii doljeni au explicat că, în urma incendiului provocat de bărbatul de 32 de ani au fost evacuate 39 de persoane din imobil. La spital au fost transportate două persoane cu arsuri, cel mai grav fiind rănit prietenul Oanei Radu.

Arestat preventiv pe o perioadă de 30 de zile

Cercetările au fost preluate de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Miercuri, aceștia din urmă au cerut și obținut arestarea preventivă a suspectului. Bărbatul de 32 de ani este acuzat de tentativă de omor.
”Admite propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Dolj. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Drăghici Răzvan Ionuţ, pe o perioadă de 30 de zile, începând de la data de 14.08.2019, până la data de 12.09.2019, inclusiv”, au hotărât judecătorii doljeni. Hotărârea Tribunalului Dolj nu a fost contestată de inculpat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS