Acasă Eveniment Hoț din Constanța prins după 10 ani

Hoț din Constanța prins după 10 ani

-

Un hoț din orașul Murfatlar, județul Constanța, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare a fost prins de polițiștii constănțeni la 10 ani de la comiterea faptelor. Mai exact, el furase din mai multe locuințe din Spania bijuterii și peste 90.000 de euro, scrie HotNews.

Potrivit Poliției Județene Constanța, poliţiştii au prins vineri un bărbat de 42 de ani, din Murfatlar, pe numele căruia autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare, pentru constituirea unui grup infracțional organizat și furt calificat.

Faptele au fost comise pe teritoriul Spaniei în anul 2009, bărbatul fiind suspectat că ar fi furat din locuințe mai multe bijuterii, peste 90.000 de euro și un autoturism, conform polițiștilor.
Acest hoț a fost dus la Parchetul Curții de Apel Constanța, care a emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore, și a fost încarcerat în arestul Poliției Județene Constanța.

Raluca-Maria Nedelea

SursaHotNews

ȘTIRI VIDEO GdS

Bancul zilei

Ion pleacă în concediu, în străinătate, iar la plecare Gheorghe îl roagă să-i aducă şi lui un papagal. La întoarcere, Ion, care...

MITLIV vine în sprijinul clienţilor

MITLIV se adaptează recomandărilor autorităţilor în combaterea pandemiei COVID-19 şi vine în sprijinul clienţilor interesaţi să achiziţioneze materiale de construcții printr-un sistem de preluare...