7.8 C
Craiova
vineri, 24 septembrie, 2021
Știri de ultima orăEvenimentFată în vârstă de 15 ani reclamă că a fost obligată să se prostitueze

Fată în vârstă de 15 ani reclamă că a fost obligată să se prostitueze

O fată de 15 ani din Alexandria reclamă că a fost obligată, de către prietenul ei, tot de vârstă de 15 ani, să întreţină relaţii sexuale cu alţii. Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a deschis un dosar de proxenetism in rem, scrie MEDIAFAX.

Pe numărul de urgenţă 112, poliţiştii teleormăneni au fost alertaţi de mama unei tinere de 15 ani din Alexandria că aceasta este obligată să se prostitueze. Femeia şi fiica ei au ajuns la poliţia din Alexandria, fiind audiate în prezenţa unei echipe de psihologi de la Direcţia pentru Protecţia Copilului Teleorman.

Din audieri a reieşit că adolescenta a fost obligată de însuşi prietenul ei, un tânăr de aceeaşi vârstă cu ea, să întreţină relaţii sexuale contra-cost cu alţii. Comisarul Iulian Orbeşteanu din cadrul Inspectoratului de Poliţie Teleorman a declarat, că este vorba despre un caz inedit, întrucât tânărul acuzat este un adolescent de 15 ani.

Sesizarea s-a făcut pe 112. Persoana care a făcut sesizarea, împreună cu fiica ei, a fost adusă la sediul poliţiei. S-a întocmit dosar penal pentru proxenetism, pentru faptă, nu pentru persoană. Poliţiştii desfăşoară activităţi de identificare a persoanelor în cauză. Fata are 15 ani, i s-au luat declaraţii în prezenţa psihologului, pentru că e minoră, dar şi mamei, care a făcut sesizarea. Ea spune că a întreţinut relaţii sexuale contra-cost, fiind determinată de prietenul ei, care are aceeaşi vârstă cu ea, a declarat Orbeşteanu.

Investigaţiile continuă sub supravegherea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Raluca-Maria Nedelea

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI DE ULTIMA ORĂ

Restaurantele și cafenelele din Craiova se tem că își...

De ieri (n.r. joi), Craiova a depășit pragul de...

ȘTIRI GdS