16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljBărbat arestat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Bărbat arestat pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere

Un bărbat de 38 de ani, din Desa, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.
Bărbatul respectiv a fost depistat de poliţişti, în cursul nopţii de 4-5 iulie, în timp ce conducea un autoturism prin localitatea Desa, deşi se afla afla sub influenţa alcoolului şi nu deţinea permis de conducere.

În urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat faptul că bărbatul respectiv avea o concentraţie de 1,11 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice necesare în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările au fost demarate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul fără permis şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de probe biologice. Bărbatul a fost prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.
Astfel, instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, cel în cauză fiind introdus de poliţişti în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Dolj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS