19.8 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăEvenimentUn tânăr s-a înecat în pârâul Plapcea

Un tânăr s-a înecat în pârâul Plapcea

Un tânăr în vârstă de 20 ani și-a pierdut viața, duminică, 23 iunie 2019, în jurul prânzului, în râului Plapcea, la Potcoava, în județul Olt.

Tânărul se întorcea de la târg, iar în drum spre casă a vrut să se răcorească în apele râului, potrivit declarațiilor primarului oraului Potcoava, Manuel Enăchioaia.
„În drumul său spre casă s-a întâlnit cu un cunoscut căruia i-a spus că intră în apă să se răcorească. A lăsat bicicleta şi hainele pe mal, s-a dus să facă baie. A ieşit de două ori din apă, din ceea ce am auzit de la persoanele care erau prin zonă, apoi nu s-a mai văzut. La noi în zonă apa nu este foarte mare, dar în urma ploilor care au fost în ultima vreme este posibil ca pe alocuri să fie gropi unde este mai adâncă şi să fi intrat acolo de s-a înecat. Pe baltă erau câţiva pescari, iar unul dintre ei a sunat la 112”, a declarant primarul.

Deși la fața locului au ajuns echipaje de la SMURD și Ambulanță, care au executat protocolul de resuscitare, băiatul nu a mai putut fi salvat.
„Mama, cu cei trei copii, băiatul şi două fete, s-a mutat la noi în Potcoava, au venit din municipiul Drăgăşani, judeţul Vâlcea, după ce s-a despărţit de bărbat. El din câte ştiu nu lucra, mama sa era la o gogoşerie, patiserie, din Potcoava.Una dintre surorile lui muncea la ferma de porci din Tufeni. Păcat de ceea ce s-a întâmplat”, a mai spus primarul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS