13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăActualitateCrimă odioasă în Galaţi. Părţi din cadavru, aruncate pe centură

Crimă odioasă în Galaţi. Părţi din cadavru, aruncate pe centură

Cadavrul unei femei de 67 de ani a fost descoperit în vegetaţia de lângă gardul cimitirului „Sf. Lazăr”, pe Drumul de Centură a municipiului Galaţi. Şocant este faptul că membrele i-au fost tăiate, acestea fiind descoperite în apropierea cadavrului.

Victima, Plopeanu Dumitra, de 67 de ani, a fost dată dispărută în urmă cu două zile de sora ei, potrivit viata-libera.ro.
Poliţiştii şi procurorii criminalişti fac cercetări după ce mai multe părţi din cadavrul unei femei au fost găsite aruncate lângă gardul cimitirului „Sf. Lazăr”.
În urma verificărilor, care au durat toată noaptea, a fost identificat un principal suspect, care se află deja la audieri.

Anchetatorii au reţinut un suspect

Ancheta este în plină desfăşurare

Se pare că femeia a fost ucisa de iubitul ei, un gălăţean de 75 de ani, pe care îl cunoştea de aproximativ jumătate de an, potrivit debraila.ro.
Suspectul ar fi fost găsit într-un sat din judeţul Bacau, unde deţine o casă. Bărbatul le-ar fi arătat poliţiştilor unde a aruncat trupul tranşat al iubitei sale.
Trupul neînsufleţit al femeii a fost dus la Serviciul de Medicină Legală pentru necropsie.
Medicii legiştii urmează să stabilească dacă femeia a fost mai întâi ucisă şi ulterior mutilată, ori a fost omorâtă cu sadism. În funcţie de aceste concluzii, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi vor decide dacă vor deschide dosarul pentru omor calificat, ori omor şi profanare de cadavre.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS